Premi al millor vídeo Geoparc per la UNESCO al festival de cinema de la xarxa mundial de Geoparcs.

posted in: Sin categoría | 0

El dia 30 de maig vaig rebre el premi al millor vídeo del Geoparc origens mundials per la UNESCO, al Festival de Cinema de la Xarxa mundial de Geoparcs, inclouen a la meva petita aportació en les imatges amb dron. Gràcies a Anna Soldevila de sona Films per comptar amb mi.
El premi és un reconeixement en l’àmbit internacional on es van presentar més de 70 vídeos candidats de Geoparcs de tot el món.
En aquest acte, inclòs dins la VI Setmana dels Geoparcs Europeus, s’han visualitzat altres vídeos produïts també per Soona films i que s’usen com a eines de promoció del Geoparc Orígens. En total 4 càpsules temàtiques sobre la geologia en sentit general, el món dels dinosaures, les festes i tradicions, i les activitats que es poden fer al Geoparc. Finalment, s’ha visualitzat el vídeo de l’entrega de premis amb el vídeo guanyador “Un viatge en el temps”, que és una mostra de la riquesa patrimonial del Geoparc.
“Un viatge en el temps” és el títol del vídeo promocional del Geoparc Orígens que mostra els diferents atractius geològics, culturals i turístics d’aquest territori reconegut per la UNESCO.

El vídeo es pot trobar tant a la pàgina web del Geoparc www.geoparcorigens.cat com al al canal de Youtube del Geoparc Orígens:
https://www.youtube.com/watch?v=r8nawTdFGn8

Deixa un comentari