Visiondrone.cat

*Serveis aeris amb dron: fotografia, vídeo, termografia, reportatges socials i esportius, publicitat, vídeo corporatiu, serveis de diagnòstic (agricultura i jardineria), serveis de prevenció, televisió, cinema.

*Al servei de l’agricultura: Càlculs hídrics, NDVI de vegetació, teledetecció d’imatges, anàlisis espais forestals, mapes lidar.

*Al servei de les enginyeries: Fotogrametria, models 3D, càlcul de volums, i de superfícies, retopologia, ortofotos, animacions virtuals, càlculs de MDE, models digital de superfície.

*Patrimoni: Virtualització de patrimoni, retopologia, anastilosis digital, reconstrucció virtual de monuments històrics amb 3D, animació 3D aplicada al patrimoni.

*També oferim serveis de realització i streaming d’esdeveniments, conferències, festivals, concerts, etc. i gestió d’actes híbrids i online.

Serveis de fotogrametria i termografia

Pel que fa a l’agricultura i la jardineria, es poden realitzar estudis de la correcta gestió de l’aigua en conreus i també del control de plagues en cultius de fruites i de cereals

La termografia infraroja amb dron és una eina essencial per fer estudis de l’estat de les instal·lacions. Detecta aïllaments en mal estat, humitats o altres fugues. És essencial per localitzar fuites de calor de manera que s’evita l’augment de la despesa i també danys majors, com incendis.

També fem inspeccions a panells fotovoltaics i a instal·lacions d’energia eòlica.

.

Reportatges d’espais monumentals

La perspectiva aèria ens ofereix una visió singular i molt atractiva dels monuments o espais amb un interès històric especial. Per exemple esglésies, conjunts monumentals i artístics, pobles pintorescos, etc. Permet veure detalls sense necessitat de bastides. Es fa especialment recomanable l’ús dels drons en l’estudi de béns culturals i artístics de façanes, parets i pintures d’esglésies, ermites i castells.

 

Així mateix, s’utilitzen en altres monuments històrics d’interès cultural (trinxeres, búnquers, fossars), i també en estructures d’interès geològic, paleontològic i arqueològic, com dòlmens, jaciments prehistòrics, etc.

Fotogrametria i recreació  virtual de monuments històrics anb 3D, reportatges aeris per a hotels, càmpings, cases de pagès…

Filmarem les parts més importants del vostre establiment amb el dron. Estudiarem les millors preses i imatges i editarem un vídeo final amb la més alta qualitat i els millors acabats. Obtindreu un innovador i espectacular reportatge aeri, amb fotografia o vídeo del vostre establiment, per potenciar la seva imatge a la xarxa.

També us oferim vídeos i fotografia amb 360º, que donen una visió panoràmica molt especial i diferent del vostre establiment.

Desmarqueu-vos de la competència gràcies a aquest nou sistema de gravació mitjançant dron.

Som operadors autoritzats per
l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) núm. 201707/4022

          Registre d’Operador per (EASA)                         Num. ESPmj7f5zsma0bvs               (RE 2019/947)

 

  Estem habilitats per gravar fotos i vídeos en zones restringides, en aeroports, (Permís CTR i ATZ)

     Empresa col·laboradora        @25drones

 

Renders de recreació virtual

| |

Proves de renders de la recreació virtual de l’antiga Basílica de Sant Pere del Vaticà. Models 3D, sense texturitzar i sense materials. Blender @ curs amb Koré – Formación online en Patrimonio y... READ MORE

Vídeo tutorial sobre Dronelink

| |

Un total de 21.856 visualitzacions del meu primer vídeo tutorial sobre Dronelink, es un programa de automatització de vols de dron per fer fotogramtria 3D i pèr la reconstrucció virtual de patrimoni. DJI... READ MORE

Taller de dron a les escoles dels Pallars.

| |

Tallers de drons activitat inclosa en el segon Mercat de tecnologia dels Pallars. Organitza @ice_udl i @sepallars els tallers en van realitzar a les esoles i IES de la Pobla de Segur, Esterri d’Aneu, Isona i Conca... READ MORE